When I Was Your Man (Male Version) VS When You Were My Man (Female Version )

  • September 02, 2013
  • By Herin Yose 효린
  • 2 Comments

Hey Hey!~
Kalian tau ga Bruno Mars??
Yes!! yang nyanyiin lagu Just the Way You Are, Grenade, The Lazy Song, Marry You, Count On Me, When I was Your Man.
Nah kali gw mau bahas soal lagunya yang 
When I was Your Man

Ceritanya mau curcol juga sembari update  post.. wQwQ.Lagunya itu galau banget menurut gw. Diawali dengan sebuah dentingan piano lalu dilanjutkan dengan suara khas Bruno yang terdengar sangat-sangat menghayati liriknya. Bener-bener ngerasa kalau dia emang lagi nyeselin sesuatu. Lagu ini seperti bilang "cintailah seseorang yang kau cintai dengan benar sebelum dia pergi dan pasti nanti kau menyesal". Jadi mulai sekarang yang udah punya pasangan, mencintailah dengan benar ya.
Video klipnya konsepnya sederhana tapi buat gw malah terkesan kuat banget penyesalannya. 

Mau tau lebih lanjut!!
Click Read More ja




Same bed but it feels just a little bit bigger now 
Our song on the radio but it don't sound the same
 When our friends talk about you, all it does is just tear me down
 Cause my heart breaks a little when I hear your name

Lirik diatas tu benar" menjelaskan kalau
Berpisah dengan mantannya bener-bener buat perbedaan yang terlihat jelas pada kehidupan Bruno Mars. Ada nggak yang pernah ngerasain perasaan yang aneh waktu kita denger cerita soal sang mantan, terlebih mantan yang benar-benar terkesan? Kalau Bruno mars ngerasa his heart breaks a little)

It all just sounds like oooooh…
Mmm, too young, too dumb to realize
That I should have bought you flowers
And held your hand
Should have gave you all my hours
When I had the chance
 Take you to every party
 Cause all you wanted to do was dance
Now my baby's dancing
But she's dancing with another man 
Terkadang penyesalan itu memang selalu datang terlambat.
 
My pride, my ego, my needs, and my selfish ways 
Caused a good strong woman like you to walk out my life
Now I never, never get to clean up the mess I made, ohh
And it haunts me every time I close my eyes

Disini menceritakan kalau dia tau kalau sang mantan meninggalkannya karena sifat-sifat buruknya. Padahal ia tau sang mantan itu wanita kuat yang selama ini mampu memahami sifat-sifat buruknya. Dan ia tau berarti sifat buruknya udah kelewatan. Ia ingin memperbaiki kesalahannya tapi udah terlambat dan tak akan bisa

It all just sounds like oooooh…
Mmm, too young, too dumb to realize
That I should have bought you flowers
And held your hand
Should have gave you all my hours
When I had the chance
 Take you to every party
 Cause all you wanted to do was dance
Now my baby's dancing
But she's dancing with another man
Dilirik ini menekankan bahwa sang cowo menyesali semua  perlakuan dia sama mantannya waktu masih bersama. Kenapa dulu dia nggak memberikan hal yang padahal sebenarnya sungguh sangat simple. Ketika Sang cowo sadar sama kesalahannya tetapi semuanya udah terlambat, sang mantan sudah sama orang lain)
 Although it hurts
I'll be the first to say that I was wrong
Oh, I know I'm probably much too late
To try and apologize for my mistakes
But I just want you to know
I hope he buys you flowers
I hope he holds your hand
Give you all his hours
When he has the chance
Take you to every party
 Cause I remember how much you loved to dance
Do all the things I should have done
When I was your man
Do all the things I should have done
When I was your man


Memang menyakitkan mengakui kesalahan walau semua sudah terlambat. Dan akhirnya walau dengan berat hati dia menginginkan kebahagian sang mantan walau bukan dengan dia. Dan dia berharap seseorang yang mengantikan dia di sisi mantannya akan memenuhi semua hal simple yang tak bisa dilakukannya dulu.



Hwaaa T.T
Saking sukanya gw sampe sempat pikir.. Ini kan posisi Bruno Mars nyanyiin sebagai cowo.. Gimana yach kalau ada liriknya yg verse cewenya.. Akhirnya gw mencoba nyanyi dengan berberapa kata diganti.
Dan saking penasaran.. gw search lah di om google.. Ternyata memang ada verse cewenya...
Nah Liriknya dibawah.. Ternyata makin meresapi aja gw nyanyinya.. HaHa


Same bed but it feels just a little bit bigger now
Our song on the radio but it don't sound the same
When our friends talk about you, all it does is just tear me down
Cause my heart breaks a little when I hear your name

It all just sounds like oooooh…
Mmm, too young, too dumb to realize
That you should have bought me flowers
And held my hand
Should have gave me all your hours
When you had the chance
Take me to every party
Cause all I wanted to do was dance
But now baby I’m dancing
But I’m dancing with another man

your pride, your ego, your needs, and your selfish ways
Caused a nice young love like me to walk out your life
Now we’ll never, never get to clean up the mess we made
And it haunts me every time I close my eyes

It all just sounds like oooooh…
Mmm, too young, too dumb to realize
That you should have bought me flowers
And held my hand
Should have gave me all your hours
When you had the chance
Take me to all parties
Cause all I wanted to do was dance
But now baby I’m dancing
But I’m dancing with another man

Though it hurts
I'll be the first to say I was wrong
Oh, I know I'm probably much too late
To try and apologize for the mistakes
But I just want you to know
He buys me flowers
And he holds my hand
And he gives me all his hours
Cause he has the chance
Takes me to all the parties
Cause he remembers how much I love to dance
Does all the things you shoulda done when you were my man

Does all the things you shoulda done when you were my man 

You Might Also Like

2 komentar

  1. Hwaa bru tau ad versi ceweknyaa >.<
    Spa yg nyanyiii?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak Versinya say..
      Kmrn pas karoke aku plesetin gt.. wkwk..
      ee pulang" iseng mikir juga=.=.. ada ga yah yg ky gt.. aku search google ternyata ada.. artis youtube gt
      Linknya dibawah say..

      http://madilynbailey.com/
      http://www.youtube.com/user/MadilynBailey

      Delete

Comments related about SARA, PORN, and SPAM will be removed
Thank You for visiting My Blog

XoXo,
Hyorin88